PTn Ninas unika badrum

Nina jobbar som personlig tränare och när hon utförde sin badrumsrenovering så tänkte hon på att hon ville ha det riktigt unikt men även att det skulle kännas riktigt lyxigt. Här ska vi ta en titt in på hur Nina tänkte mer i sin badrumsrenovering och vad hon vill ge för tips till dig!

Inne i Ninas badrum
Man har ju hört att det är modernt med svarta detaljer just nu inom badrumsrenovering men Nina ville ha mer än så. Hon ville ha ett nästan helt genomgående ett svart badrum och det var precis vad hon gjorde. Väggarna är svart och många av detaljerna i badrummet är svarta, det var inte helt lätt då man planerade sin badrumsrenovering vad som faktiskt matchade. Det finns ju olika svarta nyanser och det var det man fick tänka till om hur det skulle gå snyggt ihop.

Nina la mycket planering på sin belysning i sin badrumsrenovering hos https://xn--badrumsrenoveringargteborg-vvc.se/ eftersom att när det är mycket svart så sväljer den svarta tonen väldigt mycket ljus. För att förhindra det så satte hon bakom den stora runda spegeln in LED ljus för att man ska se tydligt då man tittar i spegeln.

Det som valdes vitt hennes badrumsrenovering var porslinen, alltså handfaten som är två små stycken och toalettstolen. Detta för att ljusa upp lite och fånga belysningen så det ger känslan av lyx. Något annat i hennes badrumsrenovering var att även få in en harmonisk känsla och lite mer kontrast till der svarta så då valde hon att sätta in en kommod i ekfärg. Det gav verkligen det lilla extra så att det blev ro och harmoni i färgerna.

För Nina var det inte helt självklart genom hennes badrumsrenovering hur hon skulle få till det precis som hon ville. Det är lätt att nöja sig med liknande material och färger för att man kanske inte tror att det som man helst är ute efter kanske ens existerar. Hon tänkte så att eftersom att man inte genomför en badrumsrenovering så många gånger i sitt liv så får det ta den tid det tar och till slut så hittade hon allt det som hon ville med lite envishet. Det är hennes hetaste tips till dig, om du vet hur du vill ha din badrumsrenovering så kör på det och låt det ta den tid det tar. Känslan av att ha utfört en badrumsrenovering helt enligt sin dröm och sina planer är fantastisk så dröm stort och detaljrikt!